‘Wallet that fits everything’

Afgelopen 3 april was er weer een Naaidozendag. Deze keer bij mij in Hellevoetsluis. Op zo’n dag is het doel altijd een gezellige middag en daarbij helpen we elkaar er doorheen als een naaiwerk even niet lukt, leren we van elkaar en zijn elkaar tot steun en aanmoediging want…… Soms lijkt naaien wel hogere wiskunde, om met de woorden van Bianca Molenaar te spreken. 😉

Desalniettemin is het projectje wat ik door de Naaidozendag wel durfde aan te pakken súper gelukt! Ik heb eindelijk de oranje batikstof die ik erg leuk vond, kunnen gebruiken. Als buitenkant weer een leuke denim van een oude spijkerbroek. Want; stevig en niet snel vies. De paarse nepleer-stof heb ik ooit gekregen als stofstaal.

Het idee (organizer wallet) en patroon komt van: http://www.lbg-studio.com/…/12-days-of-christmas-blog-hop-o…

20160404_142407 20160404_142440

Bewaren