Niet voor het eerst maak ik gebruik van stempels. Ik maak er eigen labeltjes mee op keperband die ik vervolgens aan zelf gemaakte produktjes hang.

Nu had ik er iets anders mee bedacht zoals je in een eerder blog terug kan lezen is het Naai-café verwend met heeeeel veeeeel fournituren en dus ook heeeeel veeeeel knopen. Voor de Vestingdagen die er aankomend weekend aankomen ben ik gaan zoeken en verzamelen voor inspiratie. Blauw, wit, streepjes etc én heel veel prachtige knopen met ankers, sturen en zelfs scheepsramen.

Zo leuk! Wat een pret… 🙂 Sommige vormen leenden zich meer voor het stempelen dan ik dacht. Soms had ik een hoge verwachting van een bepaald knoopje…. die dan erg tegenviel. Wat een lol! 🙂

En velerlei inzetbaar. Hier heb een simpel shirtje gepimpt met een klein zakje. Leuk toch, op een hele simpele manier je eigen stof bedrukken.

Opgenaaid zakje, Fem-tastic.nl

Opgenaaid zakje, Fem-tastic.nl

DIY- fun met knopen.

DIY- fun met knopen.

Deze opbergers zijn van een oude broekspijp. De broek die eraan hoort heb ik nu als zomershort in gebruik 😉 Zo eenvoudig te maken en zo leuk. Lintje bedrukt met bootjes. De stempel hiervoor was geen knoop, geen aardappel (wat ik bij de Fem-tastic stempeltjes eerst gebruikte) maar een gummetje. Het bootje is gesneden in een soort van origami stijl, met mijn stanleymesje.

Kun je je al een strandtas voorstellen met wat grotere bedrukte details……….. In gedachten is ie al af…. <3