Iets écht van jezelf maken is altijd leuk. Fem-tastic heeft natuurlijk een eigen kledinglijn 😉 (zie ook de winkel) maar mocht je zelf aan de slag willen inspireer ik je graag. Hier een aantal ideetjes om een saai t-shirt ‘op te pimpen’ tot een origineel one-of-a-kind shirt!
  • De grote grijze trui heeft een ster applicatie van gouden glitter opstrijkfolie. Verkrijgbaar bij de Hema. Heel makkelijk in gebruik. Na het wassen moet je de applicatie soms wel weer even goed vaststrijken.
  • De twee kleine grijze shirtjes hebben allebei een opgenaaid zakje. Zelf een patroontje voor getekend en opgenaaid met een tweelingnaald waardoor het net lijkt of het zo uit de winkel komt! Altijd leuk.
  • De Snoopy-figuur is op het shirt gestreken met T-shirt transferpapier van een Euro-voordeelwinkel. Het proberen waard. Je print een afbeelding op het papier die je vervolgens volgens de handleiding op je kledingstuk strijkt. Deze applicatie vond ik wel lastiger maar wellicht moet je daar ook handiger in worden.
  • Het witte shirt bovenaan heeft een hart-applicatie. Ik heb een strook camouflagestof in hartvorm vastgenaaid op het shirt.